Приемам

NEW 500 C

 FCA Importers – Fiat

NEW 500 C

ЛЕГЕНДИТЕ СЪЩО РАСТАТ.

И се променят. Като новия 500C: винаги най-страхотният, сега той се преражда, по-оригинален и слънчев от всякога.

01_miti_crescono

КРАСИВО НАХАЛЕН

Усмихнатото лице на модел 500 става още по-дяволито. Предницата намига още повече благодарение на новите отлети форми, ценените “мустаци” и предната броня, която обгражда триизмерната радиаторна решетка. По-атрактивен, по-позитивен, още повече 500. Новите поли-елипсовидни предни фарове сякаш комуникират и намигат на тъмнината. А новите дневни светлини с LED технология са вдъхновени от нулата на логото 500 и в тъмнината се превръщат в негов светлинен подпис, който го прави моментално разпознаваем.

РАЗПОЗНАВАЕМИ ИЗВИВКИ

Разпознаваемият профил на 500 не се променя, но добавя характер благодарение на двата вида нови ценни алуминиеви джанти, 15″ версия в сребристо сиво и 16″ версия в черен мат, обработена с диамант.
Новият дизайн на 500 е подчертан от два нови цвята на каросерията: пастелният Corallo Red, слънчев и популярен цвят и Burgundy Aida с метално покритие, много изискан и елегантен.

ПО-МОДЕРНАТА МУ СТРАНА

Отзад силуетът на 500C включва иновативен плъзгащ се покрив със заоблена форма, електроуправлаем, който се отваря и интегрира задното стъкло, третата стоп светлина и спойлера. Истински дизайнерски елемент, който се предлага в три нюанса: слонова кост, червено и черно.

Новите дизайнерски елементи изпъкват, като хромираната лента, която подчертава предната броня, приютяваща фаровете за мъгла и светлините за заден ход. Или като новите задни оптически клъстери, които интегрират стоп светлините, задната светлина и мигачите, обграждащи каросерията.
Необичайно и смело решение, което подчертава възможностите на модела 500С да се обновява без да губи непреходния си дух.

ИНДИВИДУАЛНОСТ И КРАСОТА. ПЕРФЕКТНАТА КОМБИНАЦИЯ.

Дръзкият стил на екстериора обгръща напълно обновени интериори, по-привлекателни, елегантни и изискани. 500 е готов отново да изненадва.

01_pelleTabacco

СЪВЪРШЕНСТВОТО НЕ Е АКСЕСОАР

Дизайнът на арматурното табло е напълно преосмислен, за да обхваща хармонично новите бордови технологии. Хромираните елементи и по-заобления дизайн на контролните бутони са много впечатляващи.
Но новият 500С е не само красив – той е функционален и сега притежава нова, удобна жабка в арматурното табло, както и нов централен тунел с USB/Aux портове и много по-голяма поставка с държачи за чаши.

ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ

Новият волан с много специален дизайн е украсен с хромирани елементи.
Иновативният 7″ TFT цифров дисплей ви позволява да държите под контрол цялата информация, необходима при шофиране, като данните от скоростомера, оборотомера, температурата, индикатора за смяна на предавката, който подсказва кога трябва да смените предавката, и бордовия компютър, който ви позволява да зададете пътуването на автомобила в зависимост от разстоянието, което трябва да се пропътува, разхода на гориво, пробега и др.

ВДЪХНОВЕН ОТ ВИСШАТА МОДА

Стил, стил, стил и още повече стил. Новите материали и текстили, избрани за интериорите на новия 500 идват директно от най-модните подиуми. Ето жизненото шотландско каре Glen с различни цветови десени и новата ценна кожа в цвят бургундско червено със сини вложки – винтидж щрих, който отдава дължимото на цветовете от 60-те години.

ВСЯКО ПЪТУВАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ...

За да гарантират целия комфорт, който бихте могли да желаете, тук са новите седалки, направени от още по-ергономични материали и проектирани да улеснят достъпа на пътниците до задните места.